deneme
Sarı Kaynak Teli Pirinç 2.5mm x 100 cm (10 adet)
Sarı Kaynak Teli Pirinç 2.5mm x 100 cm (10 adet)

Sarı Kaynak Teli Pirinç 2.5mm x 100 cm (10 adet) (SARTEL2510010)

Fiyat : 322,77 TL(KDV Dahil)
53,79 TL `den başlayan taksitlerle

Sarı Pirinç Kaynak Teli

"Sarı Pirinç Kaynak Teli" genellikle kaynak işlemlerinde kullanılan bir tür kaynak teli veya elektrodu olarak bilinir. Sarı pirinç, bakır ve çinko alaşımıdır ve genellikle kaynak tellerinde kullanılan malzemelerden biridir. İki metali birleştirme işleminde kullanılan bu tel, kaynak makinesinin elektrodu olarak işlev görerek metal birleşimini sağlar.

Bu tel, genellikle çeşitli metallerin birleştirilmesinde, metal parçaların onarımında ve metal yapılarda kullanılır. Kaynak işlemlerinde kullanılan telin kalitesi ve türü, kaynak yapılacak malzemeye ve uygulama türüne bağlı olarak seçilir.

Açıklama:

Kendinden güçlü ve dayanıklı bir çözüm arıyorsanız, Sarı Pirinç Kaynak Teli tam size göre! Bakır ve çinko alaşımı olan sarı pirinç kaynak teli, mükemmel iletkenliği ve dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Bu tel, metal parçaların birleştirilmesi, onarımı ve metal yapıların oluşturulması için ideal bir çözümdür.

Özellikler:

  • Malzeme: Bakır ve çinko alaşımı (Sarı Pirinç)
  • Mükemmel iletkenlik ve dayanıklılık
  • Çeşitli metal birleştirme uygulamaları için uygundur

Kullanım Alanları:

  • Metal parçaların kaynağı
  • Onarım işlemleri
  • Metal yapılarda kullanım

Sarı Pirinç Kaynak Teli, Site Hırdavat güvencesiyle sizleri bekliyor. Hemen satın alın ve profesyonel kaynak işlemlerinde üstün performansın tadını çıkarın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çağrı Butonu