deneme
Derby Poliüretan Köpük Temizleyici - 500ml - 12 Adet - 1 Koli
Derby Poliüretan Köpük Temizleyici - 500ml - 12 Adet - 1 Koli

Derby Poliüretan Köpük Temizleyici - 500ml - 12 Adet - 1 Koli (URN.KPK.005)

Marka : Derby
Fiyat : 1.305,78 TL(KDV Dahil)
Derby Poliüretan Köpük Temizleyici - 500ml - 12 Adet - 1 Koli

Ürün Tanımı

Kurumamış veya sertleşmemiş PU köpüğü çözmeye ve temizlemeye yardım eder. Köpük tabancalarının iç ve dış kısımlarının temiz kalmasını sağlar. Üzerindeki adaptör, köpük tabancasına monte edilebilmesine imkan verir.

Kullanıldığı Yerler

Yeni uygulanmış PU köpüklerin temizlenmesi, köpük tabancalarının temizlenmesi, iş aletleri ve yüzeyleri için genel amaçlı temizleyici olarak kullanılır. Kurumuş ve sertleşmiş PU köpüğü temizlemez, ancak yumuşatabilir. İçeriğindeki güçlü solvent hassas yüzeylere zarar verebilir. Köpük tabancasını temizleyici üzerinde 15 dakikadan fazla bırakmayınız.

Raf Ömrü

Açılmamış orjinal ambalajında, uygun depolama koşullarında ve oda sıcaklığında 15 aydır.

Uyarı

Yeterince havalandırılmış ortamlarda kullanılmalıdır. Çalışırken eldiven kullanınız. Ateşleyici maddelerden uzak tutulmalıdır. Tüp basınç altındadır; direkt güneş ışığına ve 50°C’ nin üstünde sıcaklığa maruz bırakılmamalıdır. Çocuklardan mutlaka uzak tutulmalıdır. Düşük sıcaklıklarda uygulama, köpüğün verimi ve kürleşme süresini azaltır. +30°C’ nin üstünde ve -5°C’nin altında depolanması durumunda raf ömrü kısalabilir. Depolama ve taşıma sırasında kutu dik durumda tutulmalıdır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR